Toebehoren

Glas

Standaard werken we met hoog rendementsglas met k-waarde 1.0.

Hoog rendementsglas of  dubbel glas zijn synoniemen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie word er ook wel eens trippel glas genomen met een Ug van 0.6 of 0.7. Dit is momenteel zowat het beste isolatieglas op de markt. Er is een groot merkbaar verschil met dubbel glas zowel thermisch als akoestisch. Alle soorten van glas kunnen dan ook nog eens voorzien worden van zonnewerende coatings of andere opties zoals thermisch verbeterende afstandshouders. Kortom voor ieder werk een juiste oplossing.

Ventilatie

Voor onze ventilatieroosters werken we standaard met Renson. Men kan opteren voor roosters boven op het glas of boven op de raam. Meestal worden de rooster op de raam geplaatst omdat we de roosters dan voor een groot gedeelte mooi kunnen weg werken achter de muur.

Ook kunnen ventilatierooster extra geïsoleerd of  extra akoestisch gemaakt worden. Dit zijn oplossingen voor mensen die bijvoorbeeld naast een drukke baan wonen.

Hierbij enkele types:

  • Invisivent Evo
  • Invisivent AK Basic
  • THM90
  • AR75
  • enz.

Vliegenramen

Voor elk type raam dat we maken kunnen we ook een gepaste vliegenraam aanbieden. Zo hebben we de standaard voorzetvliegenraam. We leveren vliegenramen in dezelfde kleur als de ramen die bevestigd worden met een kliksysteem. Ze kunnen eruit gehaald worden, maar kunnen ook vast in het raam blijven staan zomer en winter. Toch gemakkelijk te verwijderen bij bv. het lappen van de ramen.

Voor de deuren hebben we een  vliegendeur met of zonder paneel. En voor de schuiframen bestaat er een vliegenschuifdeur smal model voor raam met rol of een gewone vliegenschuifdeur. Ook vliegenramen die volledig weggewerkt zitten in een opbergkastje, kunnen we aanbieden. Dit zijn dan de rolhor of de plissé deur.

Vliegenramen, schuifvliegenramen en vliegenschuifdeuren moeten niet onmiddellijk geplaatst worden in een nieuwbouw. Zij kunnen later, wanneer het budget er voor is, nog steeds worden nabesteld.

Wel interessant om hier bij offerte reeds over na te denken zodat er zeker voldoende plaats is om bv. een vliegenschuifraam te plaatsen in bijvoorbeeld de combinatie rolluik of screen met schuifvliegenraam.

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie of voor bestaande ramen kunnen we een gepaste oplossing aanbieden.

Rollen en Screens

Voor rolluiken werken wij al jaren samen met de firma Wilms uit Meerhout. Je kan kiezen om een rolluik met lint, motor of draadloos te bedienen. Het rolluikblad kan uit PVC of aluminium vervaardigd zijn.

We kunnen natuurlijk rolluiken plaatsen in combinatie met nieuwe ramen. Maar ook bestaande ramen met rolluik, kunnen in vele situaties van een nieuwe rolluik voorzien worden.

Ook voor screens en zonnewering heeft Wilms voor ons een oplossing. Opbouw, inbouw, voorbouw, kortom voor elke situatie een oplossing.